top of page

Chodník s mozaikou v ulici Na Pankráci před pobočkou ČSOB: více než 10 let stará krása

Někdy v životě je potřeba zpomalit, podívat se pod nohy a obdivovat krásnou práci, která je tak blízko, že ji snadno přehlédneme. Přímo pod našimi nohama, na chodnících, po kterých každý den chodíme. Jedná se o mozaiku Comcon v ulici Na Pankráci v Praze, položenou na chodník před více než 10 lety. Mnozí z vás, kdo tudy procházíte, jste si jistě této práce všimli. Ale věděli jste, že stále zůstává v perfektním stavu a nevykazuje žádné známky poškození?

Ano, tato mozaika je živým důkazem toho, že krása a funkčnost mohou jít ruku v ruce. Její design a detaily jsou nejen atraktivní pro oko, ale také přispívají k exkluzivitě a estetické hodnotě prostředí. Stále dodává krásné budově punc výjimečnosti svým krásným chodníkem.

Mozaika Comcon je připomínkou toho, že krásu můžeme najít v nečekaných místech, stačí jen zpomalit a podívat se kolem sebe. Ať už jste obyvatelé Prahy nebo její návštěvníci, doporučuji vám, abyste se zastavili a obdivovali tuto krásu, kterou můžeme mít tendenci přehlédnout v našem rychlém životním tempu.

Pokud jste tuto mozaiku ještě neviděli, vřele vás zvu, abyste se na ni šli podívat. A pokud jste ji již viděli, sdílejte tento příspěvek s ostatními a inspirujte je k obdivu této výjimečné mozaiky.



22 views
bottom of page