top of page

SYNTETICKÉ TERACO COMFLOOR PC T


Absolutním architektonickým vrcholem a samostatnou kapitolou v produktové řadě syntetických podlahovin COMFLOOR je exkluzivní designová podlahovina COMFLOOR PC T neboli syntetické teraco. Nachází uplatnění v těch nejreprezentativnějších prostorách, kde upoutá svým specifickým luxusním vzhledem s hlubokým leskem.

Tato podlahovina byla dlouhodobě vyvíjena a zdokonalována a technologie jejího provedení patří k těm nejnáročnějším vč. náročnosti přípravy podkladu, vložení směsi, vícenásobného broušení a leštění a speciální povrchové úpravy a je předmětem cenného know-how naší společnosti. Proto jen ti nejzkušenější mistři podlahářského řemesla mohou realizovat syntetické teraco v prvotřídní kvalitě, která k němu patří.

Kromě špičkového nadčasového vzhledu s možností vkládání různých mramorových obrazců, intarzií či nerezových lišt je podlahovina vysoce odolná, dobře se udržuje a neztrácí glanc ani po dlouhé době (v kombinaci s vhodnou údržbou). První z našich realizací je již skoro 30 let a stále vypadají jako nové.

Nadčasová podlaha, která vynikne i v těch nejprestižnějších prostorách, to je syntetické teraco COMFLOOR PC T.

29 views

Recent Posts

See All
bottom of page